Можливо, ми скоро будемо воювати за межами України - комбат з АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Можливо, ми скоро будемо воювати за межами України - комбат з АТО

Можливо, ми скоро будемо воювати за межами України - комбат з АТО
Джерело:  online.ua

Командир 5 окремого батальйону Добровольчої української армії, комбат Чорний (Владислав Литвин)  натякнув на те, що, можливо, війна продовжиться за межами державних кордонів України.


Про це комбат сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


Відповідаючи на питання, коли війна почалася для нього особисто, комбат сказав: «Я півжиття готувався до цієї війни. Тому для мене питання не стояло, коли саме вона почнеться. І коли закінчиться - теж».


«Я - офіцер "Тризубу". Ми завжди готувалися до будь-якої війні - різниці немає, з ким: з Росією, з Польщею, з білорусами - з тим, хто полізе в Україну. Ніколи не стояло також питання, чи буде йти ця війна в межах України або за її межами. Це питання і зараз не стоїть. Тому цілком можливо, що скоро ми будемо воювати і десь за межами», - продовжив комбат.


«Ха! Я не хочу полегшувати життя структурам відповідним», - так відповів комбат на уточнююче запитання.


Повний  текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Нехай російські війська вже полізуть, розберемося по ходу - комбат Української добровольчої армії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?