Можна і росіян вразити: Путіну нарахували новий захмарний рейтинг
Категорія
Світ
Дата публікації

Можна і росіян вразити: Путіну нарахували новий захмарний рейтинг

Можна і росіян вразити: Путіну нарахували новий захмарний рейтинг
Джерело:  ВЦІОМ

За даними Всеросійського центру вивчення громадської думки, рівень схвалення діяльності президента Росії Володимира Путіна досяг максимального показника за весь рік - 86,8%.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані центру.
Такі дані Центру за минулий тиждень, після щорічної підсумкової прес-конференції Путіна. Одночасно з цим зріс і рейтинг довіри Путіну. Останнє опитування зафіксувало його на рівні 62,1%, тоді як 10-11 листопада він становив 59,2%.
Крім того, 61,2% росіян підтримують роботу прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, кабінету міністрів РФ в цілому - 63,2%.
Опитування проводилося 24 і 25 грудня в 130 населених пунктах в 46 регіонах Росії. У ньому взяли участь 1600 осіб у віці 18 років і старші.
Читайте також: Ро сійські соціологи вибачилися перед Путіним за погані цифри: в соцмережах сміються
Колишній депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков прокоментував високий рейтинг Путіна.
"Рейтинг довіри Володимиру Путіну вийшов на річний максимум - 86,8%, вселяє з ранку оптимізм ВЦИОМ. Під таку справу не гріх і громадян вразити: в угарі не помітять", - написав він.




La Shevchenko: "Якщо вже результати виборів малюють, то результати якогось там опитування намалювати - нікчемна справа".
Dmitry Basov: "Цей рейтинг дутий, а король голий!"

Олена Лисенко: "Рейтингозалежний".




Як повідомляв ONLINE.UA, майже половина громадян Російської Федерації вважає президента Росії Володимира Путіна політиком року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?