Можна отримати труп: очевидець розповів про викрадення людей на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Можна отримати труп: очевидець розповів про викрадення людей на Донбасі

Можна отримати труп: очевидець розповів про викрадення людей на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бізнесмен і очевидець подій весни 2014 року Олександр розповів, як в в ЛНР почали викрадати людей і як йому довелося пережити викрадення брата.
Про це він заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Мої родичі жили в Перевальську Луганської області. Тітка, двоюрідний брат, дружина і дочка. Викрадення відбулося в середині лютого. В той день брат з дружиною на своїй машині їздили в Луганськ. Як виявилося, їх вийняли прямо з машини на під'їзді до Перевальського та відвезли в невідомому напрямку. Потім тітці подзвонив невідомий чоловічок - з невизначуваного номера. Сказав, що доведеться платити викуп, щоб сиділи, не рипались. Тітка в паніці обдзвонила рідних, почали думати: що робити?" - розповідає він.
"Я в Києві по своїх зв'язках знайшов комітетчиків (працівників СБУ - ONLINE.UA). І ось вони вивели на жінку, яка володіє ситуацією - займалася обміном полонених і так далі. У СБУ, коли дізналися, про що йде мова, про те, що бандити з цього регіону: Алчевськ, Стаханов, Перевальськ, відразу попередили - 50%, що можете отримати труп. Жінка так і сказала - найпростішою мовою. Я, ясна річ, тітці ці слова не озвучив. Потім від викрадачів ще надійшло кілька дзвінків. І комітетники стали вже говорити, що у них є можливість відстежити навіть "закритий" номер, але в цей час вийшов на зв'язок брат, дали йому зателефонувати", - додав Олександр.
Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: Гангстеры Донбасса: рассказ очевидца о похищениях людей в ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?