Можуть посадити на 12 років: скандальному російському футболістові Кокоріну світить термін за бійку та екстремізм
Категорія
Спорт
Дата публікації

Можуть посадити на 12 років: скандальному російському футболістові Кокоріну світить термін за бійку та екстремізм

Можуть посадити на 12 років: скандальному російському футболістові Кокоріну світить термін за бійку та екстремізм
Джерело:  online.ua

Скандального російського футболіста Олександра Кокоріна, який разом зі своїм другом Павлом Мамаєвимі братом Кирилом побив директора "Мінпромторгу" Дениса Пака в кафе, можуть посадити у в'язницю на 12 років. Російські правоохоронці дізналися, що злочин він міг зробити на ґрунті екстремізму, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на росЗМІ.

В ході слідства стало відомо, що в той момент, коли брати Кокоріни та Мамаєв били чиновника в кафе, там грала пісня Gangnam Style, яку виконує корейський виконавець PSY. Вони порівняли чиновника з виконавцем цієї пісні, назвавши його "кітайозой, якому пора звалити в Китай".

Очевидці події підтвердили правоохоронцям, що Кокорін ображав Дениса Пака і провів паралель між ним і виконавцем пісні Gangnam Style. Також, незважаючи на зауваження чиновника, футболіст зображував рухи, як в кліпі цієї пісні, демонструючи свою "нахабну вседозволеність".

Агресивний натяк на схожість Дениса Пака з китайцями привернув увагу поліції. Зараз дії Кокоріна перевіряють на екстремізм, хоча адвокати футболіста заперечують це.

Нагадаємо, брати Кокорін і Павло Мамаєв 8 жовтня влаштували дві бійки в Москві. Вранці вони побили водія ведучої Першого каналу Ольги Ушакової, якій також пошкодили машину. Після цього в кафе футболісти побили чиновника - директора одного з департаментів "Мінпромторгу" Дениса Пака.

В даний час скандальні футболісти перебувають під вартою до 8 грудня. Їм пред'явлено звинувачення за двома статтями "Хуліганство" і "Побої". За ці злочини їм загрожує до 7 років в'язниці. Якщо підозри на екстремізм будуть підтверджені, то термін можуть збільшити майже вдвічі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що російський клуб "Рубін" відсторонили від участі в Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?