Мріють позбутися Донбасу: стало відомо, що насправді приховує Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

Мріють позбутися Донбасу: стало відомо, що насправді приховує Путін

Мріють позбутися Донбасу: стало відомо, що насправді приховує Путін
Джерело:  24 канал

В ході нового засідання Тристоронньої контактної групи на рівні глав делегацій в форматі відеоконференції, яка відбулася 11 листопада, команди укранського лідера Володимира Зеленського та очільника Кремля Володимира Путіна нарешті детально обговорили "План дій по Донбасу", звільнення утримуваних та КПВВ. Згідно з останніми даними, сторонам вдалось досягти певного просування в обговоренні умов розблокування російською стороною роботи контрольно-пропускних пунктів в'їзду – виїзду. Однак радник делегації з інформаційної політики у ТКГ Олексій Арестович звернув увагу на те, що у офіційної Москви була дуже дивна реакція на "План дій по Донбасу". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Як стверджує політик, складається враження, що в команді Володимира Путіна воюють між собою різні башти Кремля. Адже під час різних засідань представники Кремля говорять різну інформацію.

"Є враження, що в Кремлі є 2 групи: одна хоче війни, а інша мріє позбутися Донбасу", – поділився своєю думкою з цього приводу Олексій Арестович.

Як ужезгадувалося раніше, команда глави держави Володимира Зеленського неочікувано для всіх підготувала для ТКГ "План дій по Донбасу" із пропозицією повного припинення конфлікту й демілітаризації окремих районів Донецької та Луганської областей на початку 2021 року. Це потрібно для того, щоб створити умови для проведення там місцевих виборів 31 березня 2021 року. Однак чимало українських політиків на цю новину відреагували вкрай негативно. Так, нещодавно глава підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою комітету ВР з питань організації держвлади та місцевого самоврядування Віталій Безгін (член фракції "Слуга народу") поскаржився, що голова делегації України в ТКГ Леонід Кравчук не ознайомив народних обранців з "Планом спільних кроків".

"Те, що голова нашого представництва в ТКГ дозволяє собі такі заяви, це, знову ж таки, наражає на небезпеку і владу, і взагалі дискредитує українських членів ТКГ", — поскаржився політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що політолог відповів,  чому Україні наразі потрібно забути про варіант повернення Донбасу силою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?