Мультфільми на Новий рік і Різдво, які варто подивитися: список кращих
Категорія
Культура
Дата публікації

Мультфільми на Новий рік і Різдво, які варто подивитися: список кращих

Мультфільми на Новий рік і Різдво, які варто подивитися: список кращих
Джерело:  online.ua

В чарівність Нового року вірять не тільки діти - багато дорослих з неменшим трепетом чекають святкової новорічної казки, наповненою чудесами. А чудеса неможливі без новорічних мультфільмів, які не тільки зміцнюють віру в чудо і дарують святковий настрій, але і запускають в будинок дух Нового року. ONLINE.UА зробив добірку найкращих та нових мультфільмів про Новий рікта Різдво - запасайтесь мандаринами і цукерками, влаштовуйтеся зручніше і насолоджуйтеся зі своїми дітьми захоплюючими історіями.

Крижане серце

Дія мультика відбувається в королівстві Ерендел, яким керує молода принцеса Ельза. Дівчина не може протистояти магії льоду і снігу, в результаті чого її царство занурюється в вічну зиму. Щоб повернути тепле літо, Ельза, її молодша сестра Анна, торговець льодом Крістофф і його олень Свен вирішуються на незабутню подорож, в якій вони зустрінуть нових друзів та різних таємничих істот, щоб зняти з королівства зимовий прокляття. Їм доведеться зіткнутися з безліччю випробувань.

До речі, в листопаді 2019 року відбулася прем'єра продовження цієї захоплюючої історії. Мультфільм "Холодне серце-2" дарує глядачам нові пригоди улюблених диснеївських героїв, які для розгадки великої таємниці казкового королівства знову зважаться на складні випробування і подорожі. Любов, дружба і позитив Олафа знадобляться, а спецефекти зможуть занурити в крижаній світ Ельзи і Анни, подарувавши магічний світ. Відзначимо, що головну героїню, Анну, в українському дубляжі мільтика озвучує Марія Яремчук. Співачка вже вдруге подарувала свій голос цій стрічці від Disney.

 Олаф і холодна пригода

У продовженні історії Ельзи і Анни Disney випустив ще один цікавий новорічний мультфільм. У ньому безжурний сніговик об'єднується з північним оленем Свеном, щоб принести свято Різдва своїм друзям. Ось тільки у Анни і Ельзи не виявилося сімейних традицій на Різдво. Однак Олаф не міг дозволити друзям сумувати на свято, тому за допомогою Свена відправився в подорож, щоб об'їхати казкове королівство і зібрати кращі святкові традиції для сестер.

Снігова королева

Це класична радянська казка про сміливу дівчинку Герду, яка, всупереч перешкодам, рятує свого кращого друга Кая від Снігової Королеви - всемогутній і злий чарівниці. Під час пошуків свого улюбленого друга, маленька Герда потрапляє в замок до підступного короля, знайомиться з чесними розбійниками і з маленькою розбійницею - грубою і страшною дівчинкою. На своєму шляху до Снігової Королеви, Герда, долаючи складні перешкоди, все ж знаходить в собі сили вступити в вирішальну битву з чаклункою. Здолати всі негаразди їй допоможе її гаряче серце.

Грінч

Зелений монстрик-буркотун Грінч терпіти не може жителів рідного містечка за своє нещасливе дитинство і самотнє життя. Щоб помститися всім і відразу, Грінч вирішує влаштувати найгірший в історії Новий рік. Він вирішує зіпсувати свято і розробляє злочинний план, як під виглядом Санта-Клауса вкрасти всі подарунки і прикраси в місті.

Секретна служба Санта-Клауса

Цей мультфільм з добрими жартами відкриває завісу таємниці над тим, яким же чином Санта-Клаусу вдається розвезти подарунки всім дітям на Землі всього-то за одну ніч. Виявляється, все дуже просто! Північний полюс не обійшли стороною нові технології - Санта розвозить подарунки на швидкісних санях, а ельфи звіряють курс польоту по GPS-навігатору.

Хранителі снів

Ще один прекрасний яскравий мультфільм про віру в добро і чарівництво. Коли злий дух кромешників зазіхає на найдорожче - дитячі мрії, Северянин, Крижаний Джек, Кролик, Зубна Фея і Пісочна Людина вперше об'єднуються, щоб створити команду Хранителів снів. І тут не тільки диво Різдво і Нового року, а й Великдень, і багато іншого.

Льодовиковий період: Гігантське Різдво

У цьому мультфільмі улюблені герої Льодовикового періоду рятують Різдво для всього світу. За сюжетом мультика, дочка мамонтів, Персик, готується зустрічати своє перше Різдво, але хтось псує священний камінь, через що потрапляє в «чорний список» Санта-Клауса і позбавляється різдвяного подарунка. Герої відправляються в довгу подорож на Північний полюс, щоб вибачитися перед Сантою і попросити чарівника не карати за псування чарівного каменю.

Різдвяний Мадагаскар

Марті, Меман і Глорія стають героями чудової казки. На них раптово нападає войовниче плем'я лемурів, під атаку яких потрапляє і Санта-Клаус, який віз подарунки дітям по всьому світу. Щоб не позбавляти дітвору свята, лев, зебра, жираф і гіпопотам вирішують взяти на себе почесну місію з доставки подарунків. Вони також сподіваються, що зможуть на чарівних санях Санти повернутися в Нью-Йорк і оселитися в рідному зоопарку. Тварини запрягають пінгвінів і вирушають в дорогу. Але благородна справа виявилася не такою вже й простою, а для її виконання у друзів є всього одна ніч.

Еліот

Напередодні Різдва в упряжці Санти-Клауса звільняється місце для нового оленя. Дотримуючись своєї мрії, маленький Еліот відправляється на Північний полюс, щоб брати участь у відбірковому турнірі. Приклеївши собі штучні роги, Елліот в супроводі подруги-кізоньки Хейзел приєднується до манірних і глузливих конкурсантів, які не дають спуску новачкові. Крім того, за лаштунками змагань плетуться темні інтриги, здатні зіпсувати головне свято року.

101 далматинець

Не обов'язково в фільмі повинні бути справжній Санта і літаючі олені. Наприклад, в цьому мультику головні герої - собаки, яким дуже хочеться повернутися до своїх господарів. Напередодні Різдва зловісна Круелла Де Віль вкрала у щасливій сім'ї цілих п'ятнадцять цуценят, щоб зробити з їхніх шкур шубу. І поки господарі собак витрачають час на виклик поліції, батьки цуценят самі починають пошуки. В результаті дітей у них стане в кілька разів більше, але Різдво від цього буде ще більш щасливим.

Різдвяна історія

Повчальна історія Чарльза Діккенса розповідає про старого жадібного багатія Ебенезера Скруджа, котрий присвятив все своє життя накопиченню багатств. Він зневажає все, окрім грошей, включаючи дружбу, любов і Різдво. Але напередодні світлого свята Скруджу доведеться зіткнутися з силами, які змусять його змінити свої погляди.

Мумі-тролі і зимова казка

Жителі чарівної долини Мумі-тролі щозими впадають в сплячку. Але молодший троль вирішує змінити традицію і побачити сніг своїми очима. Герой має намір відшукати Різдво, про яке так багато чув. Ось тільки, як воно виглядає? Це дерево або великий морський кінь? Це питання не дає спокою Мумі-тролю!

Полярний експрес

Неймовірний пригодницький мультфільм від режисера Роберта Земекіса. Картина увійшла до Книги рекордів Гіннесса як перший фільм з оцифрованої грою акторів. Полярний експрес - це потяг, який відправив героїв на зустріч з чудесами Санта-Клауса. На дітей чекають захоплюючі пригоди, з яких кожен з них отримає корисний урок.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як будуть відпочивати українці на Новий рік 2020. Вихідні будуть з 29 грудня по 1 січня включно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?