Мураєв у черговий раз «перевзувся» після поразки на виборах, - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Мураєв у черговий раз «перевзувся» після поразки на виборах, - ЗМІ

Мураєв у черговий раз «перевзувся» після поразки на виборах, - ЗМІ
Джерело:  golos.ua

Після поразки партії «Опозиційний блок» на виборах до Верховної Ради, політик Євген Мураєв поспішив відхреститися від партії, список якої він раніше очолював, і терміново згадав про свій проект «Наші». Про це свідчить оформлення сторінки Мураєва на Facebook, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "ГолосUA".

Зокрема, про чергову зміну «політичної орієнтації» кандидата говорить той факт, що буквально відразу після того, як стало очевидним поразку «Опоблока» на виборах, він повернув зображення профілю з символікою партії «Наші». Хоча ще до недавнього часу на аватарке політика красувався напис: «Я голосую за Опозиційний блок».

Нагадаємо, менше року тому Євген Мураєв покинув партію «За життя» та створив конкуруючий проект «Наші». ЗМІ неодноразово писали, що зроблено це було за вказівкою з Адміністрації президента. Сам політик підтвердив «зміну політичної орієнтації», заявивши на своїх колишніх соратників по партії в СБУ.

Після цього, на президентських виборах, Євген Мураєв ввів в подив своїх прихильників, знявши свою кандидатуру на користь менш рейтингового претендента Олександра Вілкула. Втім, і це не принесло відчутного результату.

Відзначимо, партія «Наші», яку Мураєв закинув ще взимку, ніяк не виявила себе в українській політиці, оскільки не взяла участі у виборах - як до місцевих, так і до центральних органів влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?