Мурашки по шкірі: українці у захваті від нової світлини дружини Монатіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мурашки по шкірі: українці у захваті від нової світлини дружини Монатіка

Мурашки по шкірі: українці у захваті від нової світлини дружини Монатіка
Джерело:  online.ua

Чарівна дружина Монатіка Ірина Демічева, яка постійно надихає свого коханого на нові звершення, вирішила поділитися зі своїми фанатами яскравим фото у відвертому образі. Під час нової фотосесії жінка позувала у мереживному боді, яке розкішно підкреслило її струнку спортивну фігуру. Варто зазначити, що подібні світлини на сторінках Ірини в соціальних мережах з'являється вкрай рідко. Саме тому нове фото спровокувало бурхливу реакцію українців, передає ONLINE.UA.

Ірина Демічева опублікувала кадр з доволі відвертої фотосесії. У студій вона позувала в чорному мереживному боді в білизняному стилі на тонких бретелях. Вбрання підкреслило її струнку фігуру. Свій шикарний образ дружина Монатіка доповнила плісированою спідницею з високою талією. З аксесуарів Ірина Демічева обрала лише намисто з перлами. Для досить сексуальної фотосесії вона зробила вишукану зачіску та нанесла макіяж з акцентом на червоних губах. Варто зазначити, що друзі знаменитого чоловіка – Оля Цибульська, Даша Астаф'єва, Володимир Дантес, Євген Кот – не встояли перед пікантним кадром і засипали Ірину компліментами у коментарях. Яскрва світлина також сподобалася майже усім фанатам самого Монатіка та Ірини.

"Як побачила – аж мурашки побігли по шкірі; а Дімі неабияк пощастило; дуже красивий образ! Вам так личить; жаль, що подібних фото дуже мало; неймовірно красива; людоньки, це просто вогонь; Монатік, напевно, сам собі заздрить; як з такою музою щодня не писати хіти?; яка красива жінка", - діляться враженнями від фото користувачі мережі.

Фото Instagram / @irinamonatik

Варто зазначити, що кохана дружина Монатіка Ірина доволі часто з'являється з чоловіком на світських вечірках, однак публічної уваги не потребує. Разом зі своїм обранцем вона працює над спільним проєктом Monatik, однак завжди залишається поза камерами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка фільмів про Гаррі Поттера неочікувано для всіх зізналася, що стала жертвою насильства у 14 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?