Музиканти "Скрябіна" присвятили зворушливі слова Кузьмі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Музиканти "Скрябіна" присвятили зворушливі слова Кузьмі

Музиканти "Скрябіна" присвятили зворушливі слова Кузьмі

Сьогодні, 2 лютого, в день пам'яті легендарного музиканта Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) музиканти його групи присвятили артисту зворушливі слова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook групи.
"Твоя відсутність не має зворотнього відліку. Завжди хтось дочекається ще одного ранку без Тебе. Завжди хтось вперше влюбиться в Твою музику. А хтось зачитається Твоїми книжками. Чи візьме за приклад Твої добрі справи. І навчиться любити той світ і життя, як Ти того вчив...", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Річниця смерті Скрябіна: українські зірки згадують артиста
Також була опублікована одна з архівних фотографій Кузьми.


Відзначимо, в даний час група під назвою «Скрябін і друзі» з вокалістом Євгеном Толочним в містах України проводить концерти пам'яті під назвою «Теплий тур».
Нагадаємо,  2 лютого 2015 року в автомобільній аварії загинув талановитий український артист Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко). На момент смерті співаку було 47 років. Позашляховик артиста зіткнувся з молоковозом. Травми, отримані в результаті ДТП, були несумісні з життям і музикант помер на місці.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в день пам'яті популярного українського музиканта, польська група Kwartyrnik вирішила віддати шану Кузьмі, виконавши його відому пісню "Шампанські очі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?