Музикантів російської рок-групи все-таки пустили в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Музикантів російської рок-групи все-таки пустили в Україну

Музикантів російської рок-групи все-таки пустили в Україну
Джерело:  online.ua

Соліст групи «Ундервуд» Максим Кучеренко, якого прикордонники спершу  відмовилися пускати в Україну, в результаті пройшов кордон.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.


«Друзі, все норм, ми їдемо на концерт. Щойно служби дали дозволу нам на в'їзд в Україну. Здрастуй, Київ», - написав Максим.


Також Роман Бочкала в соцмережі прокоментував ситуацію.


"Ура! Ундервуд таки зіграє в Києві в повному складі! Їду сьогодні і слухаю по jam-FM "Гагарін, я вас любила...". Тут товариш дзвонить: Максима Кучеренко затримали в Борисполі і ще гітариста групи. При цьому інших членів колективу, включаючи другого соліста Володимира Ткаченко, пропустили", - пише він.


"І це при тому, що ще три тижні тому кримчани без проблем гостювали в Києві з приватним концертом. І тут раптом - "небажані персони". Чи не терористи і агенти Кремля ... І чому саме ці двоє?? Ніби як якась громадська організації поскаржилася. На що??? Вони ж Путіна трол! Бред. І ось вже ввечері Макса все-таки впустили! Здоровий глузд переміг. Спасибі всім причетним!!!" - додав Бочкала.


Нагадаємо, з проханням не пропускати музикантів через кордон звернулися правоохоронні органи. 13 березня гурт  зібралася відзначати 20-річчя  з дня свого створення в київському "Докер Пабі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?