МВФ думає про припинення співпраці з Україною - заява
Категорія
Економіка
Дата публікації

МВФ думає про припинення співпраці з Україною - заява

МВФ думає про припинення співпраці з Україною - заява

Ключовий кредитор України Міжнародний валютний фонд стурбований розвитком ситуації в Україні, зокрема ослабленням реформи державного управління і відсутністю ефективної боротьби з корупцією, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Така інформація міститься в заяві директора-розпорядника Фонду Крістін Лагард.
«Я стурбована ослабленням реформи системи державного управління, боротьби з корупцією, а також зниженням впливу закону і законності в формуванні політики держави. Без прагнення оживити реформи, посилити боротьбу з корупцією буде важко зрозуміти, як Фонд зможе продовжити програму (співпраці з Україною, - Ред.) і допоможе зробити її успішною", - цитує Лагард департамент зовнішніх зв'язків Фонду.
На думку Лагард, Україна може повторити минулий досвід згортання реформ, через що дуже важливо, щоб влада України продовжила шлях реформ.
«Україна ризикує повернутися до часу провалу реформ, який країна вже переживала в недавній історії. У зв'язку з цим дуже важливо, щоб керівництво країни повернуло Україну на перспективний шлях реформ», - підкреслила глава МВФ.
Раніше повідомлялося, що МВФ стурбований відставкою Абромавічуса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?