МВФ знову зробив невеселу для України заяву
Категорія
Економіка
Дата публікації

МВФ знову зробив невеселу для України заяву

МВФ знову зробив невеселу для України заяву
Джерело:  online.ua

Рада директорів  Міжнародного валютного фонду  може розглянути питання виділення Україні третього траншу фінансової допомоги тільки після двотижневої перерви в роботі - не раніше другої половини серпня, при цьому точна дата поки не призначена.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Як заявив заступник глави департаменту комунікацій МВФ Вільям Мюррей на брифінгу у Вашингтоні, "очевидно, що ми не очікуємо засідання ради директорів (з українського питання - Ред.) до двотижневої перерви».


«Ми очікуємо, що рада директорів розгляне Україну через деякий час. Але у мене немає інформації про точну дату засідання ради директорів за програмою з Україною. Через якийсь час після перерви. Можливо, в серпні або вересні ... Найраніше - це друга половина серпня, але точної дати немає ", - сказав Мюррей.


Як повідомляв ONLINE.UA,  20 липня стало відомо, що Міжнародний валютний фонд не вніс Україну до розкладу своїх засідань до кінця липня, таким чином, отримання Україною чергового траншу кредиту МВФ знову відкладається.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?