МВС озвучило передумови обміну Медведчука — Захарова лютує
Категорія
Політика
Дата публікації

МВС озвучило передумови обміну Медведчука — Захарова лютує

МВС озвучило передумови обміну Медведчука — Захарова лютує
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС Вадим Денисенко озвучив припущення, що проросійського депутата "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, який є кумом Володимиру Путіну, можна обміняти, однак спочатку було б добре засудити його або хоча б отримати від нього важливі дані. На цю заяву уже відреагувала представниця МЗС РФ Марія Захарова.

Джерело: "Інтерфакс-Україна", Telegram-канал Марії Захарової

МВС висунуло передумови обміну Медведчука — РФ відповіла

Треба обмінювати, якщо є така можливість… але коли ми говоримо про Медведчука, мені здається, що дуже правильно було б зробити дві речі: щонайменше, щоб він дав певні свідчення, тому що він має величезний обсяг інформації про те, хто, кому, скільки і за що давав із РФ для створення "п'ятої колони", створення руху колаборантів. Ідеально було б, якщо це можливо, звісно, – це більше мають розуміти прокурори, – провести максимально швидко судовий процес, дати йому (Медведчуку) відповідний термін, отримати свідчення від нього і після цього обміняти. Якщо Медведчук здасть "паролі та явки", цього буде більше ніж достатньо для того, щоб рухатися далі…І я не впевнений, що Медведчук хотів би, щоб його наразі обмінювали, - розповів Денисенко.

На заяву представника МВС України уже відреагувала скандальна російська дипломатка Марія Захарова.

Ясно? Британська схема: провести швидкий суд, дати термін, а потім вибити свідчення. Працює безвідмовно, - написала поплічниця Путіна.

Фото - скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?