МВС прогнозує переправлення в Україну великих груп нелегалів
Категорія
Україна
Дата публікації

МВС прогнозує переправлення в Україну великих груп нелегалів

МВС прогнозує переправлення в Україну великих груп нелегалів
Джерело:  online.ua

В Міністерстві внутрішніх справ України прогнозують спробу кількох тисяч нелегальних мігрантів, які залишилися в Росії після Чемпіонату світу з футболу, проникнути в Україну, передає ONLINE.UА з посиланням на прес-службу відомства.

Зазначається, що за оперативними даними Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, після ЧС-2018 у Росії залишилось кілька тисяч "уболівальників" із країн міграційного ризику. За попередніми даними, ці іноземці прибули з метою незаконного потрапляння через Україну до Євросоюзу.

"Найближчим часом очікується переправлення великих груп нелегалів в Україну з Росії на ділянці кордону Луганської, Харківської, Сумської та Чернігівської областей. Після потрапляння до нашої держави триватиме транзит нелегалів до її західних кордонів", – сказано в повідомленні.

Вказано, що лише за останні два тижні затримано 17 груп нелегальних мігрантів, до складу яких входило 75 іноземців.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський лідер Дональд Т рамп порівняв нелегальних мігрантів із "загарбниками, які намагаються ввірватися в США", а також заявив, що їх потрібно негайно депортувати до країн, звідки вони приїхали, без будь-якого судового процесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?