МЗС України анонсувало безвіз з чотирма країнами Латинської Америки
Категорія
Україна
Дата публікації

МЗС України анонсувало безвіз з чотирма країнами Латинської Америки

МЗС України анонсувало безвіз з чотирма країнами Латинської Америки
Джерело:  online.ua

У Міністерстві закордонних справ заявили, що Україна може укласти угоди про скасування візового режиму з чотирма країнами Латинської Америки вже в найближчий час.

Про це заявив заступник начальника Управління консульського обслуговування Департаменту консульської служби МЗС Сергій Міняйло в ході круглого столу "Європейський вибір України після Революції Гідності: можливості та проблеми", передає ONLINE.UA.

"З чотирма країнами цього регіону детально обговорювалася можливість вже найближчим часом підписання договорів про скасування візового режиму. Це Уругвай, Перу, Колумбія, предметні дискусії були в Мексиці",- сказав він.

Міняйло нагадав, що вже були досягнуті домовленості з ОАЕ та Катаром щодо спрощення візового режиму.

"Ми працюємо над розширенням географії безвізових поїздок українців. Сьогодні громадяни країни можуть без віз подорожувати до 85 держав світу", - розповів він.

Нагадаємо, у квітні вже анонсували можливість підписання безвізу з Перу і Уругваєм. На той момент повідомлялося, що МЗС досягло домовленості.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що платна авторизація: ЄС змінює систему безвізового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?