МЗС назвало ризики переговорів Зеленського та Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

МЗС назвало ризики переговорів Зеленського та Путіна

МЗС назвало ризики переговорів Зеленського та Путіна
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Прямі переговори президента України Володимира Зеленського та його колеги Володимира Путіна говорять про новий підхід та стиль першого. Як повідомляє ONLINE.UA, з таким твердженням виступила заступниця глави МЗС Олена Зеркаль в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

За її словами, Зеленський вважає, що у таких контактах з агресором є сенс та бере на себе певний ризик. Такий підхід може дати реакцію завдяки свіжості та несподіваності.

"Тут уже питання в тому, як ти зважуєш цей ризик, наскільки він виправданий чи ні. Але якщо не змінювати поведінку, не давати створювати креативних ідей, не підходити інноваційно до типових подій, то ти не отримаєш жодного шансу на інший результат", - підкреслила Зеркаль.

Слід нагадати, Зеленський ініціював телефонні переговори з Путіним через обстріли бойовиків на Донбасі, під Павлополем. Наслідками цих провокацій стала загибель чотирьох українських військовослужбовців.

Як повідомляв ONLINE.UA, ЗМІ проінформували про існування попередньої домовленості Києва та Москви щодо обміну політв'язнями та полоненими. Йдеться про передачу у форматі "33 на 33". Наразі нічого не відомо про зміст цих списків окрім того, що імені Кирила Вишинського в них не буде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?