МЗС порівняло РФ з ІДІЛ після зізнань Пєскова про обстріли заради переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

МЗС порівняло РФ з ІДІЛ після зізнань Пєскова про обстріли заради переговорів

МЗС порівняло РФ з ІДІЛ після зізнань Пєскова про обстріли заради переговорів
Джерело:  online.ua

У МЗС України відреагували на заяву речника Кремля Пєскова про те, що ракетні обстріли інфраструктури України це результат відмови від переговорів. У МЗС порівняли РФ з ІДІЛ і заявили, що ця заява має відкрити очі деяким країнам, які досі вірять, що Росія прагне переговорів.

Джерело: речник МЗС Олег Ніколенко

Україна відреагувала на заяви Пєскова

Дмітрій Пєсков зізнався, що Росія знищує українську критичну інфраструктуру, щоб схилити Україну до переговорів. Так само ведуть себе терористи ІДІЛ: вбивають невинних людей, аби виконали їхні вимоги, - написав Ніколенко.

Він підкреслив, що Росія діє як держава-терористка. Заява Пєскова має відкрити очі деяким країнам, які досі вірять, що Росія прагне переговорів.

Російську агресію розмовами не зупинити. Її можна зупинити лише системами ППО, танками та РСЗВ.

Нагадаємо, що раніше речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що відсутність світла і тепла в багатьох районах України – це наслідки дій київської влади, яка відмовляється від переговорів.

Представники української влади наголошували, що перехід до стадії дипломатичних переговорів можливий лише за умов виходу російських військ за межі кордонів України станом на 1991 рік.

МЗС РФ заявляло, що "не сприймає попередніх умов для початку переговорів щодо України", зокрема про необхідність виведення російських військ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?