На акціях протесту в Білорусі билися і кричали "Ганьба" російським ЗМІ: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На акціях протесту в Білорусі билися і кричали "Ганьба" російським ЗМІ: з'явилися відео

На акціях протесту в Білорусі билися і кричали "Ганьба" російським ЗМІ: з'явилися відео
Джерело:  nn.by

У Білорусі тривають акції протестів проти декрету про дармоїдство президента країни Олександра Лукашенка, під час яких відбулися сутички, активісти також кричали "ганьба" російським ЗМІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нашу Ниву.
Повідомляється, що близько 3000 людей вийшли на Марш нетунеядців у Мінську. Перед початком акції була перекрита станція метро Академія наук, біля місця збору не зупинявся інший громадський транспорт. Люди в столиці Білорусі скандували «Живе Білорусь!», «Ні декрету №3! Лукашенко, йди!», «Свободу! Роботу!». У Гродно на акцію протесту в парку Жілібера зібралися близько 800 осіб. Вони пройшли з ходою до облвиконкому і обрушилися з критикою на чиновників, які вийшли на розмову з ними. Понад 500 людей протестували в Могильові.
Читайте також: Як у Лукашенка бояться Майдану: фото шокувало соцмережі
Відзначається, що під час протестів серед іншого мітингувальники кричали "Ганьба!" російським ЗМІ. Також повідомляється, що в Мінську в автобусі по дорозі з акції затримали анархістів. Відзначається, що вони весь час були на очах у журналістів і нічого не порушували.


Як повідомляв ONLINE.UA,  12 березня "Марш нетунеядцев", який провели в білоруському Орші завершився затриманнями.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?