На автора романа про українських кіборгів напали у Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

На автора романа про українських кіборгів напали у Росії

На автора романа про українських кіборгів напали у Росії

Автора книги про  українських бійців, що захищали Донецький аеропорт, фотографа Сергія Лойко у Москві намагалися атакувати невідомі на вході в приміщення телеканулу «Дождь».

Про це повідомив ведучий каналу Михайло Козирєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.

"Коли ми його (Лойко - Ред.) зустрічали на нашому Флаконі (завод, де знаходяться офіси "Дождя" - Ред.), за ним приїхали бандити. Один з непримітних гопників у шапочці ломився за ним на телеканал. Коротше, мій сьогоднішній гість живе на межі. Увесь час", — написав він.

При тому сам Лойко спробу нападу коментував так: «Справа в тому, що я повинен був приїхати на ефір о 18:30. Я думав, що буду довго їхати в пробці, але вона якось розійшлася і я приїхав о 18:10. Посидів якийсь час у машині, поговорив по телефону, близько 18:15 почав виходити на вулицю».

За його словами, бандити не були озброєні: "У них в руках нічого не было - ані зброї, ані палок. Але вони всі були в однакових чорних шапочках. Я б їх ніколи не опізнав".


"Це, напевне, якісь ватні люди, які слідкують за моїми публікаціями, я не вірю, що це якась державна система. Вони ж не повні ідіоти", - резюмував він.

Варто зазначити, що книга «Аеропорт» про події в Донецькому аеропорту, а також про його захисників, яких за стійкість прозвали "кіборгами", була заборонена на території Росії.


Також нагадаємо, що українських журналістів, які робили сюжет у районі Донецького аеропорту, напередодні обстріляв снайпер бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?