На Бердянському напрямку українські воїни просунулися на 1,4 км — Шершень
Категорія
Україна
Дата публікації

На Бердянському напрямку українські воїни просунулися на 1,4 км — Шершень

На Бердянському напрямку українські воїни просунулися на 1,4 км — Шершень
Джерело:  online.ua

На Бердянському напрямку українські захисники мають частковий успіх. За добу їм вдалося просунутися до 1,4 кілометра, заявив речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони України Таврійського напрямку майор Валерій Шершень.

Джерело: Facebook Об'єднаного пресцентру Сил оборони України Таврійського напрямку

ЗСУ просунулися до 1,4 кілометра на Бердянському напрямку

Про це 24 липня повідомив майор Валерій Шершень.

За словами Шершня, під час наступальної операції угруповування "Таврія" на Бердянському напрямку підрозділи Сил оборони мали частковий успіх та просунулись у глибину противника від 350 метрів до 1,4 кілометра.

Частина бойових підрозділів закріплюється на зайнятих рубежах, а штурмові загони здійснюють заходи щодо розмінування. За Старомайорське тривають запеклі бої.

Окупанти намагались повернути втрачену позицію

Російські загарбники хочуть запобігти просуванню ЗСУ. Так, російські війська зробили невдалу спробу повернути втрачену позицію в околицях Приютного. Ворог завдав авіаударів по населених пунктах Мала Токмачка, Оріхів, Нова Данилівка.

За минулу добу у Донецькій області відбулося 285 обстрілів позицій Сил оборони. Найбільше ворог атакував на Мар’їнському напрямку – аж 13 разів.

За останню добу захисникам вдалося ліквідувати 63 окупантів, ще 110 ворогів зазнали поранень. Також обмінний фонд поповнився на 4 російських військових.

Також за цей час на Таврійському напрямку було знищено 20 одиниць озброєння та військової техніки противника: танк 5 ББМ, 4 гаубиці 2-65 "Мста-Б", 2 гармати 2-36 "Гіацинт-Б", автомобільну техніку та три склади боєприпасів ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?