На Донбас прибули групи російських снайперів - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбас прибули групи російських снайперів - перші подробиці

На Донбас прибули групи російських снайперів - перші подробиці
Джерело:  online.ua

У штабі Операції об'єднаних силкажуть, що до окупованого Донецька з завданням прибули групи російських снайперів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ООС.

"За наявною інформацією, до окупованого Донецька прибули російські групи снайперів із завданням - підготовка та здійснення обстрілів, знищення відеокамер спостереження СММ ОБСЄ, які встановлені у відповідності до Мінських домовленостей на окремих ділянках лінії розмежування", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що встановлені Спеціальною моніторинговою місією онлайн відеокамери спостереження дозволяють здійснювати відеофіксацію ситуації у режимі роботи 24/7. В ООС кажуть,що саме за допомогою камер ОБСЄ неодноразово фіксувалися факти обстрілів з боку бойовиків, як по ЗСУ, так і по мирних жителях.

Як відомо, у Мінську домовилися припинити вогонь з 21 липня та пустити ОБСЄ в ОРДЛО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава пропрезидентської партії "Слуга народу"Дмитро Разумков відповів на питання щодо ймовірності надання амністії бойовикам. На його переконання, про амністію для людей, які замішані у військових злочинах на Донбасі, не може йти мова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?