На Донбасі бояться сказати одне слово про Путіна, але вже готові до "Слава Україні!" - лікар з АТО
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі бояться сказати одне слово про Путіна, але вже готові до "Слава Україні!" - лікар з АТО

На Донбасі бояться сказати одне слово про Путіна, але вже готові до "Слава Україні!" - лікар з АТО
Джерело:  online.ua

Люди на звільненому Донбасі вже готові говорити "Слава Україні!", але багато хто боїться ображати президента Росії Володимира Путіна.
Про це розповів в інтерв'ю ONLINE.UA стоматолог-волонтер, засновник проекту "Укроп-Дентал" Ігор Ященко, який надає безкоштовну допомогу військовим і місцевим жителям на Донбасі.


Про ставлення людей на Донбасі до Путіна: яскравий приклад


Ми від початку тут дурогонили. "Пароль" встановлювали для місцевих. Їм треба було на вході сказати: "Путін - х*йло". Хто промовляв - впускали. Хто не промовляв - ну, вибачте!


Читайте також

:

М

и ловили на Донбасі офіцерів-росіян, а місцевих жителів "раззомбовували" - командувач сектора М


Два було випадки (відмов, - ONLINE.UA). Дуже показових. Коли мужик пропонував: давайте я краще скажу "Слава Україні!". Е, ні, - кажу, - це ти все одно скажеш. Ти скажи: "Путін - х * йло" ..! Тобто ментально вони готові говорити "Слава Україні!" Навіть "Слава Нації!" вони можуть вимовити. Але самого "великого Пу" образити ...


Це просто екзорцизм був. Його ось так ковбасить. У нього болить зуб, величезна щока - а він каже: ну що ви ... ну я ж ... це ж з матюками, бл * дь! Ось, - кажу, - "бл * ядь" ж ти сказав, а це чому вимовити не можеш? У тебе ж болить! Ми допоможемо. Але і у нас є якісь умови...


Так і не зміг. Розвернувся, мать-перемать, сів і поїхав.


Про допомогу місцевим жителям на Донбасі


В Авдіївці теж було таке. Стоїть там вже більше півроку одна наша машина, пересувний стоматкабінет. І спершу ми стояли в місці, яке було на очах у місцевих жителів. Вони до нас заходили, як ось тут, в Карлівці. І ми їм надавали першу невідкладну допомогу. Брали тих, у кого болить. Косметику, реставрацію, лікування ми робили не багатьом, дітям в основному. Пояснювали, що санація місцевого населення - не наша місія. Це тільки бійцям. Але допомогу ми, звичайно ж, надамо.


Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA найближчими днями


Лилія Рагуцька

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?