На Донбасі бойовики "ДНР" обстрілами намагалися відбити свій склад у СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі бойовики "ДНР" обстрілами намагалися відбити свій склад у СБУ

На Донбасі бойовики "ДНР" обстрілами намагалися відбити свій склад у СБУ

У Донецькій області було знайдено кілька складів бойовиків "ДНР", на яких зберігалася контрафактна продукція для подальшого перепродажу на території України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр СБУ.

Читайте також: У зоні АТО затримали розвідника "ДНР", який намагався створити агентурну мережу

Відзначається, що українські силовики спільно з силами ДФС і військовими знайшли склади на лінії розмежування, - неподалік від Верхньоторецька, Слов'янського та Костянтинівського.

Відзначається, що в Верхньоторецькому перебувала комп'ютерна техніка і товари широкого вжитку на суму в понад 4,5 млн грн, при цьому, бойовики "ДНР" намагалися перешкоджати вилученню товарів обстрілами.

На двох інших складах знайшли тютюнову продукцію, вироблену на окупованій території України, на загальну суму в понад 4 млн грн.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 23 листопада в окупованому Донецьку сталися вибухи на підконтрольних бойовикам військових об'єктах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?