На Донбасі бойовики ведуть провокаційний вогонь: поранені декілька бійців ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі бойовики ведуть провокаційний вогонь: поранені декілька бійців ЗСУ

На Донбасі бойовики ведуть провокаційний вогонь: поранені декілька бійців ЗСУ
Джерело:  online.ua

На Донбасі в результаті обстрілів з боку проросійських бойовиків 3 українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що протягом минулої доби ворог 26 разів порушував режим припинення вогню, з них 3 рази застосовував заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння.

"На Горлівському напрямку противник не припиняв спроб послабити оборонні рубежі наших захисників в районі н.п. Артемове. На Донецькому напрямку, поблизу н.п. Авдіївка та Піски, ворог вів провокаційний вогонь зі стрілецької зброї. Залишається напруженою ситуація на Маріупольському напрямку в районах н.п. Старогнатівка, Чермалик, Талаківка та Водяне", - сказано в повідомленні.

 Бійці ЗСУ відповідали противнику на використання ним артилерії, мінометів, БМП та стрілецького озброєння та не дозволили ворогу покращити тактичне положення.

Окрім того, українська розвідка повідомляє, що 3 окупантів поранено.

В штабі також додали, що інтенсивність бойових дій зменшилась. Тривали бої із застосуванням лише стрілецької зброї. Станом на 7:00 ранку втрат немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в результаті вогню ЗСУ було знищено одну бойову броньовану машину, вантажівку ГАЗ-66 окупантів і поранено п’ятьох бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?