На Донбасі набув чинності новий режим тиші
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі набув чинності новий режим тиші

На Донбасі набув чинності новий режим тиші
Джерело:  online.ua

В зоні АТО на Донбасі з 00 годин 24 грудня набрав чинності режим припинення вогню на період новорічних та різдвяних свят, про який домовилися на зустрічі контактної групи в Мінську.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, раніше президент України Петро  Порошенко закликав Росію "забезпечити неухильне дотримання режиму припинення вогню".

"Вітаю досягнення в рамках Тристоронньої контактної групи у відповідь на мою ініціативу, домовленості щодо впровадження додаткових заходів щодо встановлення стійкого і безстрокового всеосяжного режиму припинення вогню починаючи з 00 годин 24 грудня 2016 року", — заявив він.


Читайте також: Бойовик Стрєлков повідомив про великий бій на Донбасі та бойовиків-дезертирів


Між тим, за повідомленням штабу АТО, за минулу добу, з 23 по 24 грудня, бойовики влаштували 50 обстрілу українських позицій, у тому числі з важкої артилерії і "Градів".
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  відомий український боєць, офіцер з позивним Купол розповів про ситуацію на Світлодарській дузі під Дебальцево: за його словами, з 18 грудня загинули 9 українських бійців, 35 поранені, 17 контужені, 11 травмовані. Усього втрати ЗСУ становлять 72 людей. При тому зниклих без вісти немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?