На Донбасі накрили агентурну мережу бойовиків ДНР: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі накрили агентурну мережу бойовиків ДНР: опубліковано відео

На Донбасі накрили агентурну мережу бойовиків ДНР: опубліковано відео

У підконтрольних українському уряду Курахові, Красногорівці і Мар'їнці Донецької області СБУ ліквідувала агентурну мережу терористів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"За завданням бойовиків ДНР зловмисники збирали інформацію про склад, озброєння і пересування українських підрозділів в районі проведення антитерористичної операції. Дані зловмисники передавали за допомогою мобільного зв'язку або через інтернет, використовуючи заходи конспірації. Зібрані відомості використовувалася терористами для диверсій і обстрілів позицій ЗСУ", - йдеться в повідомленні.
Крім того, спільники бойовиків поширювали антиукраїнську пропаганду в соцмережах.
"Також за вказівкою кураторів соратники бойовиків поширювали в соціальних мережах спеціально підготовлені спецслужбами РФ інформаційні матеріали антиукраїнської спрямованості із закликами про розкол України", - відзначили в СБУ.
Читайте також: Мережу вразив коментар прихильника бойовиків ДНР з Макіївки: опубліковано відео
Співробітники СБУ затримали п'ятьох спільників терористів за місцем їх проживання. Під час обшуків помешкань правоохоронці вилучили телефонні термінали і картки, за допомогою яких передавалася інформація бойовикам, і комп'ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.
Відкрито кримінальне провадження. Тривають невідкладні слідчі дії.


Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України, проаналізувавши матеріали зі зламаної пошти "сірого кардинала" президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, дійшла висновку, що вони збігаються з раніше вилученими у сепаратистів Закарпаття документами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?