На Донбасі накрили цілу шпигунську мережу бойовиків: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі накрили цілу шпигунську мережу бойовиків: з'явилося відео

На Донбасі накрили цілу шпигунську мережу бойовиків: з'явилося відео

Служба безпеки України ліквідувала в Красногорівці Донецької області агентурну мережу бойовиків ДНР, які збирали інформацію про склад, озброєння і пересування українських підрозділів в зоні АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на СБУ.
"Дані зловмисники передавали за допомогою мобільного зв'язку або через інтернет, використовуючи заходи конспірації. Зібрана інформація використовувалася терористами для диверсій і обстрілів позицій ЗСУ. Куратором агентурної мережі є помічник начальника розвідки бандформування "5-а окрема мотострілецька бригада "ДНР", 38-річний громадянин Росії Ярослав Ефендієв з позивним "Ефенді", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В ійська Путіна на Донбасі: СБУ видала нові фотодокази

Також у відомстві уточнили, що СБУ затримала трьох спільників терористів за місцями їх проживання.
"В ході проведених обшуків було вилучено телефонні термінали, картки, за допомогою яких передавалася інформація, а також комп'ютерна техніка з доказами незаконної діяльності", - уточнили в прес-службі.
Відкрито кримінальне провадження.


У соцмережах в зв'язку з затриманням шпигунів ДНР висміяли реакцію ОБСЄ і деяких західних організацій на події в Україні, зокрема, заборону російського каналу "Дождь".




Сергей Лидинг

: Звірі! Катували жінку майнкрафтом!



Lusya Krator

: Вона теж дивилася битву екстрасенсів по СТБ?


Як повідомляв ONLINE.UA, в жовтні минулого року

в підконтрольній бойовикам так званої ДНР Ясинуватій Донецької області співробітники контррозвідки Служби безпеки України затримали інформатора ГРУ ГШ Міноборони РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?