На Донбасі не вщухає: з'явилися фото розгромлених бойовиками ДНР селищ
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі не вщухає: з'явилися фото розгромлених бойовиками ДНР селищ

На Донбасі не вщухає: з'явилися фото розгромлених бойовиками ДНР селищ

У мережі з'явилися фото наслідків обстрілу бойовиків ДНР по населеному пункту Новгородське в районі Торецького в Донецькій області, в результаті якого один мирний житель загинув, ще кілька постраждали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Донецькій області.
Глава місцевого відділення поліції Олексій Мірошниченко пояснив, що були зафіксовані руйнування трьох будинків по вулиці 8-го Березня, в інших будинках пошкоджено віконні шибки та дахи.
При цьому бойовики ДНР не припинили вести обстріл території, і в середу, 9 листопада, в лікарню доставили 40-річного жителя Верхньоторецька, ноги якого були пошкоджені через обстріл, який пройшов близько 11:30 по його дому.
За фактом події було порушено кримінальну справу за статтею про терористичний акт.
Крім іншого, в Мар'їнці близько 19 години 8 листопада пройшли обстріли, постраждали будинки по вулицях Леніна, Заводський та Ворошилова. Постраждалих серед мирних жителів не зафіксували. Також в мережі з'явилися фото з місця обстрілу в Мар'їнці.
Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 8 листопада в зоні АТО на Донбасі, за даними Генштабу, не було загиблих, проте в ЗМІ пишуть про загиблого морського піхотинця під Маріуполем.




















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?