На Донбасі нові втрати: штаб АТО повідомив деталі
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі нові втрати: штаб АТО повідомив деталі

На Донбасі нові втрати: штаб АТО повідомив деталі
Джерело:  online.ua

24 березня в зоні АТО на Донбасі в результаті обстрілів українських сил бойовиками так званих ЛНР-ДНР загинули двоє бійців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Читайте також: На Донбасі сталася пожежа, постраждали бійці АТО: з'явилися подробиці
За даними штабу протягом 24 березня було зафіксовано 48 обстрілу українських позицій з різних видів зброї.
"Російсько – терористичні війська продовжують вести інтенсивний вогонь по позиціях сил АТО. З початком доби зафіксовано 48 обстрілів. Найбільше їх було на Донецькому напрямку. По позиціям поблизу населеного пункту Зайцеве ворог вів вогонь з гранатометів та кулеметів, також на даному напрямку зафіксовано використання противником артилерії калібру 152мм", - повідомили у штабі.
"Гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети російсько-окупаційні війська використовували поруч Авдіївки та Майорського, згодом долучивши до обстрілів міномети калібру 120мм. А по позиціях поблизу шахти Бутівка українських захисників обстрілював танк. По українським позиціям поблизу Троїцького ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів".
"На Маріупольському напрямку, позиції українських захисників поблизу Широкиного та Водяного ворог обстрілював з мінометів калібру 120мм та 82мм. Поблизу Водяного морських піхотинців обстрілював снайпер.
На Луганському напрямку, по позиціям неподалік Новозванівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів. Під час ворожого обстрілу поранено мешканця Авдіївки. З початком доби загинули двоє українських захисників", - сказано у зведенні.
Раніше в прес-центрі штабу АТО повідомили, що один боєць АТО загинув в результаті обстрілу бойовиками так званої ЛНР в районі Троїцького Луганської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?