На Донбасі новий іцідент зі стріляниною поліції: з'явилися подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі новий іцідент зі стріляниною поліції: з'явилися подробиці і відео

На Донбасі новий іцідент зі стріляниною поліції: з'явилися подробиці і відео

У середу, 15 березня, на блокпості біля Костянтинівки Донецької області поліція зі стріляниною зупинила учасників блокади Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Донецькій області.
Повідомляється, що близько 16.30 на блокпості біля Костянтинівки для перевірки була зупинена автоколона, яка рухалася з боку Покровська в складі близько 50 осіб на чолі з народним депутатом Тарасом Пастухом. Відмічається, що "частина громадян відмовилася проходити перевірку та зробила спробу силового прориву через блокпост. Один з поліцейських травмований в результаті застосування активістами сльозогінного газу".
«Група агресивно налаштованих осіб рушила на поліцейських, які несли службу на блокпосту. Громадяни відсунули огороджувальні плити і намагалися прибрати службовий автомобіль, який обмежував рух на блокпості. Громадяни нецензурно висловлювалися на адресу поліцейських і перешкоджали виконанню службових обов'язків. Один з активістів розпорошив газ з балончика в обличчя поліцейському. Потерпілого доставлено в лікарню з опіками очей. Поліцейські попередили про заборону наближатися до стратегічного об'єкту на певну відстань і право використання зброї. Однак громадяни не реагували на попередження, в зв'язку з чим співробітники поліції були змушені зробити декілька попереджувальних пострілів в повітря», - йдеться в повідомленні.
У поліції зазначили, що «другий раз за добу блокувальники влаштовують в зоні АТО провокації за однаковим сценарієм».
Читайте також: Конфлікт поліції з активістами блокади Донбасу: з'явилося відео інциденту зі стріляниною
У мережі повідомили, що поліція Костянтинівки відкрила вогонь по блокадникам і діючим військовим 16-го добровольчого батальйону 58-ї ОМПБ, а також опублікували відео інциденту.



Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Evhen via Twitter
Як повідомляв ONLINE.UA,  14 березня на блокпосту під Слов'янськом між активістами блокади Донбасу і співробітниками правоохоронних органів виник конфлікт, в результаті якого постраждало семеро поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?