На Донбасі обрали до Ради людину, яка вкрала 4 мільярди: журналіст назвав ім'я
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі обрали до Ради людину, яка вкрала 4 мільярди: журналіст назвав ім'я

На Донбасі обрали до Ради людину, яка вкрала 4 мільярди: журналіст назвав ім'я
Джерело:  online.ua

Український журналіст і блогер Сергій Іванов розповів, що жителі звільненої території Донбасу до Верховної Ради обрали депутата від Опозиційного блоку Євгена Бакуліна, який вкрав у держави чотири мільярди
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Взяти Євгена Бакуліна (нардепа від Оппоблока, екс-главу "Нафтогазу України", якого звинувачували в великих розкраданнях, пройшов до Верховної Ради по Луганській області, - ONLINE.UA) - ось вибрали в нардепи цю людину! Це ж справжнє пекло - він вкрав у держави чотири мільярди. І він приїжджає, роздає по двісті гривень... Люди ж повинні розуміти, що він у них вкрав! Тим не менш, вони його обирають і дають йому імунітет від кримінального переслідування - це ж маячня!", - заявив Іванов.
Він також розповів про те, як Наталія Королевська представляла на Донбасі Опозиційний блок.
"Або приїхала Королевська в Слов'янськ зі своїм чоловіком. Сказала:"Я - Наташа! Я представляю Опозиційний блок! Я за Нелю Штепу, проти Порошенка. А ось мій чоловік! Чому б нам не стати народними депутатами від Слов'янська? І це по*уй, що я з Красного Луча, весь час жила в Луганську, спочатку була за Юлю Тимошенко, потім перейшла до Януковича. Беріть, свині, жеріть гречку - тільки зробіть мене народним депутатом!", - додав журналіст.
Більше читайте на ONLINE.UA:  Є причина, по якій на Донбасі не пручаються ДНР-ЛНР - Сергій Іванов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?