На Донбасі під Маріуполем помітили кадировців: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі під Маріуполем помітили кадировців: з'явилося відео

На Донбасі під Маріуполем помітили кадировців: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Українські морпіхи помітили чеченський зелений прапор в окупованій бойовиками ДНР Саханці поблизу Маріуполя Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
За словами військових, можливо, це знак військового підрозділу Росії з місцем постійної дислокації в Чечні. У той же час в соцмережах жителі окупованих районів писали про кадирівськіх бойовиків із підрозділу "Північ", що з'явилися в Донецьку.
Також бійці АТО розповіли про прибуття чергової партії російської зброї на Донбас.
"Їм зайшов боєкомплект, у них є,чим воювати", - висловилися українські захисники.
Артилерія противника працює і вдень, і вночі - замовкає тільки при появі спостерігачів ОБСЄ. У темряві ж бойовики намагаються влаштовувати диверсії, відзначають бійці.
"До балки метрів 400. Вони пробують там лазити, іноді в село, але в селі ми їх притиснули, замкнули. Нічого не виходить у них", - розповів морський піхотинець із позивним "Мінськ".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  посол США при ОБСЄ Деніел Беєр заявив про небезпеку наступу бойовиків і російських найманців на Маріуполь і його околиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?