На Донбасі побачили американського генерала: ДНР-ЛНР порадили занепокоїтися
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбасі побачили американського генерала: ДНР-ЛНР порадили занепокоїтися

На Донбасі побачили американського генерала: ДНР-ЛНР порадили занепокоїтися

Командувач об'єднаними Збройними силами США в Європі генерал Кертіс Скапаротти побував у зоні АТО на Донбасі, де начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко повідомив йому про реальний стан справ в районі бойових дій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Віктора Муженка.
«З командирами підрозділів, які виконують завдання в зоні АТО ознайомив генерала Кертіса Скапаротти з дійсним станом справ і обстановкою в окремих районах Донецької і Луганської областей. Генерал був вражений силою духу українських вояків», — повідомив начальник Генштабу.
У свою чергу, відомий український волонтер Роман Доник порадив бойовикам ДНР і ЛНР не пропускати цю інформацію і запропонував їм «починати заучувати легенди».


Читайте також: Ватажки ДНР — це такі кумедні іграшкові "танчики" — український розвідник

«Формування двох нових десантних бригад у ВСУ співпало з покатушками американського чотиризіркового генерала по передку під Донецьком. Серйозно? Збіг? Ви там в ОРДЛО не в збігу вірте, а починайте легенди заучувати типу - не стріляв, лише рив окопи, тільки такелажником був. Скоро стане в нагоді», — з сарказмом написав він у своєму Facebook.


Варто відзначити, що чотиризірковий генерал — найвище військове звання в американській армії в мирний час.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  ветеран АТО з гумором запропонував новий формат повідомлень з зони бойових дій на Донбасі, аби українські військові не виглядали потерпілими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?