На Донбасі помітили десятки одиниць нової техніки Росії: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі помітили десятки одиниць нової техніки Росії: опубліковані фото і відео

На Донбасі помітили десятки одиниць нової техніки Росії: опубліковані фото і відео
Джерело:  InformNapalm

Аеророзвідка зафіксувала на околиці населеного пункту Чистякове в Донецькій області велике скупчення російського озброєння бойовиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані волонтерської групи InformNapalm.
На південно-західній околиці населеного пункту Чистяковое (колишній Торез) в Донецькій області аеророзвідка зафіксувала 20 танків Т-64БВ і Т-72Б ранніх модифікацій (основне озброєння калібру 125 мм.), 25 бойових машин піхоти (БМП-1 / БМП-2) , 4 самохідні гаубиці 2С1 «Гвоздика» (озброєння калібру 122 мм.), 5 бронетранспортерів БТР-80, зенітно-ракетний комплекс 9К35 «Стріла-10» і іншу техніку.
Також на фото помічена російська автоперев'язувальна станція (АП-2), яка в серпні 2016 фіксувалася в 3 км від промзони Авдіївки. Також на знімку є дві установки розмінування «Метеорит», які є виключно на озброєнні Росії. Крім свого основного призначення - розмінування об'єктів, УР-77 використовується і для знищення живої сили в укріплених руїнах будівель. Задокументовано використання установок цього типу за непрямим призначенням у Другій Чеченській кампанії, а також під час штурму Донецького аеропорту на Донбасі. Також відмічено застосування УР-77 в Сирії для атак на зміцнення в районі Джобар.


InformNapalm проведена не тільки ідентифікація техніки і деталізація вихідного аерофотознімка, але і знайдені документальні фото і відеопідтвердження в ході моніторингу соціальних сторінок бойовиків, що перебували в районі розміщення зазначеного озброєння на військовому полігоні під Чистяковим.
На фото видно колону з 20 танків, зафіксованих в зазначеному районі.




Як повідомляв ONLINE.UA, аеророзвідка надала фотографії, на яких зафіксовано скупчення російської військової техніки недалеко від лінії розмежування в Новоазовську Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?