На Донбасі поранили героїчного бійця АТО: стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі поранили героїчного бійця АТО: стали відомі деталі

На Донбасі поранили героїчного бійця АТО: стали відомі деталі
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР важко поранили українського розвідника з позивним "Павук".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.
"Вчора в ході бойового зіткнення з терористами ДНР отримав поранення наш розвідник "Павук". Людина з важкою долею, але з гарячим серцем і любов'ю до України", - написав він.
Аброськін також нагадав, що цього літа він разом з товаришем взяли в полон вісьмох бойовиків ДНР. За взяття цих полонених "Павук" був представлений до державної нагороди, але до теперішнього часу рішення про нагородження не прийнято.
"Він уже третій рік на війні і не через нагороди, а за покликом душі служить і захищає нашу країну. І сьогодні, прийшовши до тями, сказав, що як тільки стане на ноги, повернеться в стрій, на передову", - зазначив начальник Нацполіції Донеччини.

Читайте також: Бойовик Стрєлков визнав Донбас Україною
Він також нагадав, що "Павук" брав активну участь в Революції Гідності, був на Майдані в "Правому секторі". Після Майдану пішов на війну. Спочатку добровольцем, а потім перевівся в ЗСУ.
"Він отримав важке поранення, захищаючи Маріуполь. Перебуває в реанімації. Лікарі роблять все можливе. Просто помоліться за нього. Він - один з кращих і один з небагатьох, з ким би я пішов у розвідку. Він повинен жити", - резюмував Аброськін.
Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, при цьому в хід пішли навіть "Гради".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?