На Донбасі придумали, як приструнити "ЛНР" на мосту у Станиці Луганській
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі придумали, як приструнити "ЛНР" на мосту у Станиці Луганській

На Донбасі придумали, як приструнити "ЛНР" на мосту у Станиці Луганській
Джерело:  online.ua

Станиця Луганська та околиці проблемного моста поширять мережу камер відеоспостереження для фіксування усіх провокацій бойовиків "ЛНР". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook очільника Луганської ОДА Віталія Комарницького.

За його словами, останнього часу зареєстроване загострення ситуації навколо мосту. Відповідну стурбованість оголосили спостерігачі місії ОБСЄ.

"У зв’язку із загостренням безпекової ситуації для спільного моніторингу ремонтних робіт на об’єкті, запропонував встановити додаткову камеру відеоспостереження на вежі ОБСЄ", - підкреслив Комарницький.

Ініціативу передадуть представникам головного офісу ОБСЄ у Києві.

Слід нагадати, що бойовики у будь-який спосіб намагаються загальмувати процес відновлення мосту у Станиці Луганській. Українська сторона навіть запропонувала цілком відремонтувати об'єкт за власні кошти задля комфорту громадян.

Як повідомляв ONLINE.UA, українські військовослужбовці заявили про готовність демонтувати фортифікації зі свого боку біля мосту у Станиці Луганській. Бойовики ж затягують відповідні процедури з боку своїх позицій. Процедура повинна бути виконана дзеркально.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?