На Донбасі п'яний ватажок бойовиків накинувся на місцевих жителів: двоє поранених
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі п'яний ватажок бойовиків накинувся на місцевих жителів: двоє поранених

На Донбасі п'яний ватажок бойовиків накинувся на місцевих жителів: двоє поранених

На Донбасі п'яний ватажок бойовиків разом зі своїми підлеглими влаштував стрілянину в місті Первомайськ, у результаті якої було поранено двох мирних жителів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

Як стало відомо, стрілянину влаштував один з ватажків банди, розташованої в Кадіївці.

"Для виправдання протиправних дій російських офіцерів командування поширило недостовірну інформацію про обстріл міста підрозділами сил АТО", - відзначили в розвідці.

Читайте також: Десятки бойовиків ЛНР звільняються через алкоголізм ватажків - розвідка

При цьому, за даними ГУР, в умовах економічної блокади бойовики на Донбасі виявилися нездатні забезпечити функціонування промислових підприємств тільки за рахунок допомоги з Росії, і робочі місцевого комбінату вже заявили про підготовку до проведення страйку.

У свою чергу, бойовики намагаються "запобігти масовим виступам своїх робітників за допомогою місцевих силових структур і представників ФСБ РФ".

"Майбутні учасники та ініціатори страйку попереджені про можливість застосування жорстких репресивних заходів в разі невиконання "рекомендацій". Проводиться активна "профілактична" робота, яка носить примусово-силовий характер", - підкреслили українські розвідники.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що бойовики ДНР влаштували п'яну бійку з місцевими жителями, в результаті якої одна людина загинула і ще 10 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?