На Донбасі сили АТО знову зазнають втрат: названі сумні цифри
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі сили АТО знову зазнають втрат: названі сумні цифри

На Донбасі сили АТО знову зазнають втрат: названі сумні цифри
Джерело:  online.ua

За добу 29 листопада в зоні АТО на Донбасі загинув один український військовослужбовець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
Як розповів на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, один боєць Збройних Сил України загинув, ще двоє отримали поранення в зоні АТО за минулу добу.
"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення", - сказав Лисенко.
Читайте також: Укра їнський боєць загинув під Маріуполем: з'явилися подробиці про втрати АТО
Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з офіційними даними Міністерства оборони України, з початку проведення антитерористичної операції на Донбасі в 2014 році загинули 2145 українських військових, з них 691 боєць був призваний під час часткової мобілізації.
Раніше президент України Петро Порошенко, виступаючи на заході з нагоди Дня захисника України, заявив, що в АТО на Донбасі за 2,5 року взяли участь 280 тисяч українців, а загинули - понад 2,5 тисяч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?