На Донбасі сталася драма з українськими військовими
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі сталася драма з українськими військовими

На Донбасі сталася драма з українськими військовими
Джерело:  online.ua

Бойовики обстріляли позиції українських військових біля шахти Бутівка під Донецьком, і завдали поранення відразу п'ятьом бійцям.
Про це повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко в одній із соціальних мереж, передає ONLINE.UA з посиланням на «Сегодня».
За його словами, п'ятьох українських військових "накрила" міна.
"Двоє на ШВЛ (штучній вентиляції легенів - Ред.). Поранення голови, обличчя, грудей, живота, печінки, кінцівок - всі важкі. Ці ушкодження завдані війною", - пояснив медик.

Читайте також: Відомий боєць АТО зняв пронизливе відео про своє повернення
При цьому, додав Риженко, самі військові говорять, що бойовики "б'ють точно, як по прицілу".
У свою чергу спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на традиційному брифінгу повідомив, що за минулу добу поранення отримали шестеро українських воїнів.
"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих серед українських військових немає, в той же час 6 наших бійців були поранені в результаті ворожого обстрілу в Авдіївці", - сказав він, передає Інформаційно-аналітичний центр Національної безпеки України.
Читайте також: Справжнє обличчя російського фашизму: мережу вразило зізнання пропагандиста ДНР
У той же час журналіст «5 каналу» Євгенія Китаєва повідомила, що під обстріл бойовиків потрапив бліндаж сил АТО.
"Вчора в Авдіївці вороги поцілили в наш бліндаж. Там шість поранених, один дуже важкий. Блиндаж був у болоті. До «швидкої» хлопців носили на ношах", - розповіла вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося фото міномета бойовиків ДНР, встановленого прямо біля дитячого майданчика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?