На Донбасі сталася страшна НП, постраждала дитина: шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі сталася страшна НП, постраждала дитина: шокуючі подробиці

На Донбасі сталася страшна НП, постраждала дитина: шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Під окупованим Луганськом сталася страшна надзвичайна подія, внаслідок якої постраждала дитина. 12-річний хлопчик отримав серйозні поранення через вибух, який стався через детонацію металевого предмета, який дитина випадково знайшла на вулиці. Подробиці вибуху та наслідків для дитини повідомляються в звіті СММ ОБСЄ, передає ONLINE.UA.

"Співробітники лікарні Луганська підтвердили, що їм доставили хлопчика з осколковими пораненнями обличчя, в тому числі очей, отриманих в результаті вибуху", - повідомили спостерігачі ОБСЄ.

Уточнюється, що інцидент стався в Міусинську, розташованому в 62 км на північний захід від окупованого Луганська. Мама хлопчика розповіла в свою чергу, що її син знайшов на вулиці 10-сантиметрову трубку і приніс її додому, а незабаром вона вибухнула. Слід зазначити, що Міусинськ знаходиться в 2 км від полігону бойовиків.

У звіті місії зазначено, що поранення дитини в результаті вибуху на Донбасі стало не першим випадком за останній час, коли мирне населення страждає від недбалого поводження окупантів зі зброєю. В окупованій Донецької області стався подібний інцидент, в результаті якого 34-річний чоловік отримав поранення в результаті вибуху невідомого металевого предмета в руках, знайденого їм на дорозі.

Також в СММ ОБСЄ констатували посилення обстрілів на Донбасі з боку бойовиків. Недалеко від Золотого-5, в Михайлівці, спостерігачі зафіксували перебування ворожої ЗУ-23, 23 мм, з якої окупанти провели як мінімум вісім пострілів по позиціях ООС. Крім того, команда Місії вперше констатувала на окупованій Луганській області відсутність трьох протитанкові гармати (МТ-12) в місцях зберігання відведеної важкої зброї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія терміново перекидає зброю на Донбас. Під окупований Луганськ вони стягнули 152-мм гаубиці типу 2А65 "Мста-Б" і 152-мм гармати 2А36 "Гіацинт-Б", в окупованій Донецької області були помічені БТР-70/80 і "Урали" армійського типу. Перекидання зброї також зафіксували в ОБСЄ, відзначаючи, що бойовики перекинули на Донбас як мінімум сім ворожих танків і 35 БТР на вантажному поїзді, який слідував в східному напрямку окупованого Дебальцеве.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?