На Донбасі сталася страшна НП з дітьми, багато постраждалих: деталі події
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі сталася страшна НП з дітьми, багато постраждалих: деталі події

На Донбасі сталася страшна НП з дітьми, багато постраждалих: деталі події
Джерело:  online.ua

У селі Червона Зоря Перевальського району Луганської області, яке на даний момент непідконтрольно Україні, сталася жахлива НП. В результаті вибуху гранати постраждали п'ятеро дітей у віці від 7 до 13 років. З пораненнями різного ступеня тяжкості їх госпіталізували в лікарню окупованого Луганська, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтернет-ресурси бойовиків.

Відомо, що інцидент стався напередодні увечері. Діти, граючи на вулиці, випадково знайшли схованку з боєприпасами, яку бойовики спорудили недалеко від житлових будинків.

"Граючи, діти випадково підірвали одну зі знайдених гранат, в результаті чого всі п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості", - повідомили так звані "правоохоронці ЛНР".

Це не перша подія, яке бойовики влаштували за останні кілька днів на Донбасі. 25 вересня в окупованому Донецьку сталася велика пожежа, що виникла на складі боєприпасів. Бойовики спочатку не коментували повідомлення про подію, однак потім заявили, що пожежа виникла нібито через "обстріл з боку збройних сил", хоча до початку вибухів боєприпасів ніяких повідомлень про обстріл цього району не надходило.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики активно готуються до наступу на Донбасі. Вони проводять масштабні командно-штабні мобілізаційні навчання. За словами українських розвідників, особлива увага приділяється особам, які вже отримали російські паспорти. Їх до незаконних збройних формувань закликатимуть першими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?