На Донбасі сталося гучне вбивство
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі сталося гучне вбивство

На Донбасі сталося гучне вбивство

У понеділок, 22 лютого, в кареті швидкої допомоги від отриманих травм помер мер Старобільська в Луганській області Володимир Живага.
Про це повідомив журналіст Євген Спірін на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Володимир Живага убитий в Старобільську. Одіозний мер, один із тих, хто стояв біля входу ЛНР. Тоді він був присутній на з'їзді депутатів ОДА, виїзній сесії. Нас заспокоювали і говорили, що все під контролем. Живага виступав з трибуни і читав якісь "малі розповіді" зі словами "Приїхав я в Київ, напав хлопець у формі... я йому кажу: "Ну що, здувся кабачок?". І так далі. Це було за місяць до війни. Ще він був у "Українському виборі" Віктора Медведчука. Там він писав статті зі стрьомно віршованими заголовками: "Про порядок і грядку". "Про Луку і борошно" і класичні радянські тексти - "Навоювалися?", - написав Спірін.
В ГУ МВС в Луганській області повідомили, що, за попередньою інформацією, о 22.00 понеділка під час обходу території сторож виявив мера, який лежав на землі у внутрішньому дворі Старобільського міськвиконкому.
"Став мером, це багато кого не влаштовувало: сепаратистське минуле Живаги, його позиція, його принцип перефарбуватися. Так і був убитий. Тілесними, ніякого вогнепалу, ніякої мокрухи. Ніяких слідів. Тихесенько", - зазначив журналіст.
Володимир Живага - кандидат від партії Наш край, генеральний директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Сільгоспхімія", став мером Старобільська Луганської області в результаті регіональних виборів в 2015 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?