На Донбасі стався кумедний казус із Путіним
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі стався кумедний казус із Путіним

На Донбасі стався кумедний казус із Путіним
Джерело:  online.ua

Стоматолог-волонтер, засновник проекту "Укроп-Дентал" Ігор Ященко розповів кумедний випадок про те, як житель Донбасу не зміг назвати президента РФ Володимира Путіна матюком, зате готовий був сказати "Слава Україні!".
Про це волонтер розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, люди двічі відмовлялися назвати Путіна "х*йлом".
"Два було випадки (відмов, - ONLINE.UA). Дуже показових. Коли мужик пропонував: давайте я краще скажу "Слава Україні!". Е, ні, - кажу, - це ти все одно скажеш. Ти скажи:" Путін - х*йло "..! Тобто ментально вони готові говорити "Слава Україні!", навіть "Слава Нації!" вони можуть вимовити. Але самого "великого Пу "образити", - поділився Ященко.
"Це просто екзорцизм був. Його ось так ковбасить. У нього болить зуб, величезна щока - а він каже: ну що ви ... ну я ж ... це ж з матюками, бл*дь! Ось, - кажу, - "бл*дь" же ти сказав, а це чому вимовити не можеш? у тебе ж болить! Ми допоможемо. Але і у нас є якісь умови ... Так і не зміг. Розвернувся, мать-перемать, сів і поїха", - додав він.
Більше  читайте на ONLINE.UA: На Донеччині бояться сказати одне слово про Путіна, але вже готові до "Слава Україні!" - лікар з АТО

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?