На Донбасі тривають запеклі бої: бійці ЗСУ знищили багато бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі тривають запеклі бої: бійці ЗСУ знищили багато бойовиків

На Донбасі тривають запеклі бої: бійці ЗСУ знищили багато бойовиків
Джерело:  online.ua

На Донбасі ситуація продовжує загострюватися. Бойовики активно атакують позиції ООС на всіх напрямках фронту, але українські військові впевнено тримають оборону. За даними розвідки, в результаті вогню бійців ЗСУ було знищено двох бойовиків і ще трьох поранено.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу бойовики здійснили 24 прицільних обстрілів по позиціях українських захисників. На Луганському напрямку вони з 120-мм мінометів, гранатометів, РПГ і стрілецької зброї обстрілювали позиції ООС в районі Кримського, Луганського та Золотого. На Донецькому напрямку, в районі Авдіївки, Мар'їнки, Кам'янки, Верхньоторецька та Крутої Балки противник атакував бійців ЗСУ з 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська також застосовували гранатомети різних типів і великокаліберні кулемети по українським військовим. Вони обстрілювали позиції ООС в районі Гнутового, Лебединського, Павлопіля, Старогнатівці і Лебединського. В результаті активних бойових дій жоден український захисник не постраждав.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-боєць батальйону "Донбас" Дмитро Куліш, який пройшов російський полон, розповів, що бойовики так званих "ДНР - ЛНР" жорстоко катували українських військових: стинали голови, знімали шкіру, а також здійснювали інші звірства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?