На Донбасі українська розвідка знову підловила бойовиків "ЛДНР" на брехні
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі українська розвідка знову підловила бойовиків "ЛДНР" на брехні

На Донбасі українська розвідка знову підловила бойовиків "ЛДНР" на брехні
Джерело:  online.ua

Російський агресор розповсюджує в ОРДЛО антиукраїнські настрої за допомогою неправдивої інформації про активні бойові дії з боку ЗСУ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства оборони.

За відомостями ГУ розвідки, об'єктом тиску є мирне населення окупованих районів Донеччини та Луганщини. Ця ворожа пропаганда також "виправдовує" різноманітні агресивні випади з боку бойовиків.

"При цьому, для виправдання власних порушень режиму припинення вогню та проведення позапланових мобілізаційних тренувань, окупанти через підконтрольні пропагандистські ЗМІ розповсюджують недостовірну та викривлену інформацію про підготовку підрозділів Об’єднаних сил до проведення наступальної операції", - пояснює Міноборони.

Паралельно з потужною антиукраїнською пропагандою окупаційне керівництво в ОРДЛО тримає у повній бойовій готовності низку бронегруп. Їх залучили до рекогносцировки маршрутів висування задля підтримки передових збройних угрупувань.

Як повідомив ONLINE.UA, бойовики у понеділок, 12 серпня, провели дві провокації на Донбасі із застосуванням різних видів озброєння. Результатом ударів стало поранення одного українського бійця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?