На Донбасі відбулося масове затримання прихильників ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі відбулося масове затримання прихильників ДНР

На Донбасі відбулося масове затримання прихильників ДНР
Джерело:  ngu.gov.ua

На Донбасі під час перевірки двох населених пунктів під Маріуполем бійцями Національної гвардії, поліції і Служби безпеки України були затримані 22 людини, які перебували в розшуку, як пособники ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацгвардії.
«У ході відпрацювання було затримано 22 людини, які значилися в розшуку за скоєння кримінальних злочинів і пособництво незаконного збройного формування ДНР», — зазначили гвардійці.
Також вони додали, що відпрацювання проводилася 26 листопада.


Читайте також: Російський рокер приїхав співати в Донецьк і потрапив під обстріл: з'явилося відео концерту

«У цей день гвардійцями на блокпосту, який розташований на в'їзді в Маріуполь, затриманий громадянин К. Під час перевірки встановлено, що даний громадянин є співробітником поліції незаконного збройного формування ДНР», — йдеться в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  було опубліковано відео атаки бойовиків ДНР, яку вони провели на позиції українців під Горлівкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?