На Донбасі впіймали мінометчицю ЛНР: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі впіймали мінометчицю ЛНР: опубліковані фото

На Донбасі впіймали мінометчицю ЛНР: опубліковані фото

При спробі переходу державного кордону співробітники військової контррозвідки СБУ спільно з військовослужбовцями Харківського прикордонного загону затримали мінометчицю ЛНР, яка брала участь в атаці на Дебальцеве.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Громадянка України, уродженка Ростовської області РФ на прізвисько "Ксенія" приєдналася до терористів у вересні 2014 року разом зі своїм цивільним чоловіком. Пройшла навчання в навчальних центрах бойовиків, розташованих в містах Стаханов та Алмазне. У складі одного з угрупувань бойовиків в якості мінометчиці вела бойові дії проти українських підрозділів в районі н.п. Степанівка і Дебальцеве", - йдеться в повідомленні.
Перетинаючи державний кордон України, жінка надала прикордонникам паспорт громадянки так званої ЛНР і пояснила, що український паспорт знищила її дочка, яка також є активною прихильницею «русского міра». Мету своєї поїздки в Україну вона пояснила укладенням шлюбу з новим цивільним чоловіком. Під час огляду правоохоронці вилучили у зловмисниці посвідчення "народної дружини Луганщини" і особистий металевий жетон "ВС Новоросії".
Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.
Раніше повідомлялося, що в Луганській області провели затримання жінки, яка інформувала Головне розвідувальне управління Росії.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?