На Донбасі втрати: штаб АТО повідомив трагічні новини
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі втрати: штаб АТО повідомив трагічні новини

На Донбасі втрати: штаб АТО повідомив трагічні новини
Джерело:  online.ua

Стало відомо про трьох загиблих 16 лютого українських бійців в зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центр штабу АТО.
В результаті обстрілу з артилерії і стрілецької зброї, які велися бойовиками так званих ДНР-ЛНР на декількох напрямках, загинуло троє і поранено четверо бійців.

Читайте також: Бо йовики ДНР знову завдали удару по Авдіївці: з'явилися фото
"На донецькому напрямку з мінометів різних калібрів російсько-окупаційні війська обстрілювали Авдіївку, Кам'янку, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке. З гранатометів і стрілецької зброї знову ж - Кам'янку, Зайцеве, Авдіївку, Піски. По Зайцевому вогонь вів снайпер", - йдеться в заяві.
"На маріупольському напрямі з 120-мм мінометів загарбники обстрілювали Широкине, а з гранатометів і стрілецької зброї - Мар'їнку, Новоселівку, Водяне, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному вели вогонь БМП противника. З протитанкових ракетних комплексів обстріляли Богданівку", - повідомили в штабі.
Всього було зафіксовано 35 обстрілів.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні під час засідання тристоронньої контактної групи по Донбасу в Мінську була досягнута домовленість про відвід за лінію розмежування всього забороненого Мінською угодою озброєння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?