На Донбасі йдуть інтенсивні бої: ЗСУ понесли масштабні втрати, але знищили багато бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі йдуть інтенсивні бої: ЗСУ понесли масштабні втрати, але знищили багато бойовиків

На Донбасі йдуть інтенсивні бої: ЗСУ понесли масштабні втрати, але знищили багато бойовиків
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися. Бойовики російсько-окупаційних військ ведуть активний наступ по всій лінії фронту. В результаті інтенсивних боїв чотири українських захисника загинули, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 28 червня, ворог здійснив 28 обстрілів по позиціях ООС. На Луганському напрямку противник в нічний час вів вогонь по українським військовим в районі Новотошківського з танків, БМП, мінометів і автоматичних гранатометів. В районі Світлодарська і Новозванівкиа бойовики обстрілювали позиції ООС з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Залишалася складною ситуація на Горлівському напрямку. Там бойовики в районі Південного атакували українських захисників з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів, вогонь з яких вели під прикриттям снайперів і диверсійної групи. На Донецькому напрямку бої йшли біля Мар'їнки, Авдіївки і Верхньоторецька. Напруженою ситуація була і на Маріупольському напрямку - біля Лебединського, Водяного, Новотроїцького, Гнутово, Широкино і Павлопіля ворог застосував по позиціях українських військових 122-мм артилерію, 120-мм міномети та станкові протитанкові гранатомети.

Українські військові на всі вогневі провокації супротивника давали адекватну відповідь. За даними розвідки, було знищено дев'ятьох і поранено вісьмох бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в лікарні помер 20-річний боєць ЗСУ, поранений ворожим снайпером на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?