На Донбасі загинули троє українських військових: названі імена
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі загинули троє українських військових: названі імена

На Донбасі загинули троє українських військових: названі імена

Військово-Морські Сили України назвали імена трьох українських військових, які загинули в зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ВМС України.
"У районі проведення антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей під час виконання завдань із захисту суверенітету і територіальної цілісності України загинули наші бойові товариші - молодший сержант Микола ОХРІМЕНКО, молодший сержант Сергій СОНЬКО і старший матрос Сергій ТРУБІН", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Бойовики ДНР зробили заяву про загиблих бійців АТО
Командування, особовий склад Військово-Морських Сил ЗСУ висловили співчуття рідним і близьким загиблих.
"Морські піхотинці до останнього свого подиху захищали Батьківщину, до кінця виконали Конституційний обов'язок. Пам'ять про справжніх захисників України назавжди залишиться в наших серцях", - відзначили в ВМС.
Варто відзначити, що в ВМС України не уточнили, чи йде мова про трьох українських військових, чиї тіла передали українській сторони бойовики ДНР.
Як повідомляв ONLINE.UA,  тіла загиблих українських військових, які передали бойовики ДНР, транспортують в Дніпро, де проведуть упізнання і судово-медичну експертизу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?